surfcamps.nl, Inc., klick hier voor home.

Parkeerplaatsen bij De Surfschool

Luieren in het zand, badderen in de zee, lekker eten in een van de vele strandpaviljoens en restaurants, boten kijken op de Nieuwe Waterweg, wandelen door een ongerept duingebied, een gevarieerd aanbod aan kleine winkeltjes, unieke evenementen: Hoek van Holland Strand heeft het allemaal. Het strand van Hoek van Holland is 250 meter breed en 3,5 kilometer lang. Erachter liggen de duinen met hun vrij toegankelijke fiets- en wandelpaden.

Parkeren
Komt u met de auto naar Hoek van Holland Strand, dan heeft u ruime mogelijkheid om te parkeren. Dit kan zowel betaald als onbetaald. U kunt terecht op de volgende locaties:

Onbetaald parkeren

Op de parkeerterreinen aan de Helmweg-Zuid, de Koningin Emmaboulevard, de Koningin Emmaweg, de Strandboulevard en de Strandweg/Paviljoenweg kunt u het gehele jaar door gratis parkeren

Betaald parkeren

In de maanden april t/m september geldt op de parkeerterreinen aan de Badweg, de Helmweg-Noord en de Zeekant, wanneer de slagbomen dicht zijn, een parkeertarief van € 6,00 per dag(deel). In de maanden oktober t/m maart staan de slagbomen open en kunt u gratis parkeren*. Dit met uitzondering van de vrijdag- en zaterdagnacht vanaf 22.00 uur. Op vrijdag- en zaterdagnacht geldt het gehele jaar door op de parkeerterreinen aan de Badweg en de Zeekant een parkeertarief van € 6,00 per nacht(deel). U kunt op Twitter en in de kolom rechts naast deze tekst zien of de slagbomen geopend zijn (geldt van april tot oktober).

* Incidenteel kan hiervan worden afgeweken. 

parkeerplaats camping rechtestraat

Honden

Mogen het hele jaar los in de duinen (aanrader!) en op het strandgedeelte tussen het verkeersbegeleidingscentrum Rivierkant (herkenbaar aan de gele radarmast) en de Nieuwe Waterweg. Voor het brede badstrand geldt dat honden er tussen 1 oktober en 1 mei de hele dag los mogen lopen. Na 1 mei is het strand tussen 9:00 en 19:00 uur verboden voor honden. Na 19:00 uur mogen honden wel los op het strand. 

Informatie

 

Plan mijn OV-reis

 

 b reserveren